build error: Unable to load 'splash_screen-0.63.04.sif'.


#1
make[3]: Leaving directory `/home/jcome/src/synfig/synfig-studio/src/gui'
make[3]: Entering directory `/home/jcome/src/synfig/synfig-studio/src'
make[3]: Nothing to be done for `all-am'.
make[3]: Leaving directory `/home/jcome/src/synfig/synfig-studio/src'
make[2]: Leaving directory `/home/jcome/src/synfig/synfig-studio/src'
Making all in images
make[2]: Entering directory `/home/jcome/src/synfig/synfig-studio/images'
synfig -q splash_screen-0.63.04.sif -o splash_screen.png --time 0
synfig(19891) [11:02:29 AM] info: Loading modules from /etc/synfig_modules.cfg
synfig: warning: Unable to find module "mod_magickpp" (file not found)
synfig: warning: Unable to find module "mod_libavcodec" (file not found)
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:621: error: Unexpected element <wplist>
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:621: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:697: error: Unexpected element <dilist>
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:697: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:777: error: Unexpected element <wplist>
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:777: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:853: error: Unexpected element <dilist>
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:853: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:933: error: Unexpected element <wplist>
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:933: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:1009: error: Unexpected element <dilist>
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:1009: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:1112: error: Unexpected element <wplist>
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:1112: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:1166: error: Unexpected element <dilist>
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:1166: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:1251: error: Unexpected element <wplist>
splash_screen-0.63.04.sif:<wplist>:1251: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:1305: error: Unexpected element <dilist>
splash_screen-0.63.04.sif:<dilist>:1305: error: Expected a ValueNode.  Refer to 'http://synfig.org/Convert#Compatibility'
synfig(19891) [11:02:29 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:1360: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
synfig(19891) [11:02:29 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:2357: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
synfig(19891) [11:02:29 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:3354: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
synfig(19891) [11:02:29 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:4351: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
synfig(19891) [11:02:29 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:4372: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
synfig(19891) [11:02:31 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:4408: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
synfig(19891) [11:02:31 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:4656: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
synfig(19891) [11:02:31 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:4722: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
synfig(19891) [11:02:31 AM] warning: splash_screen-0.63.04.sif:<real>:4762: Layer 'PasteCanvas' rejected value for parameter 'outline_grow'
Unable to load 'splash_screen-0.63.04.sif'.
Throwing out job...
Nothing to do!

OS: Fedora 16, XFCE.

it seems while buiding images, the build system call the previous installation of synfig (old one come from distrubution).


#2

build script issue, fixed :mrgreen:


#3

Nice. Thank you jcome :slight_smile: